Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Witamy na forum!

Przed rejestracją prosimy o:
dokładne zapoznanie się z Informacjami i Regulaminami!

Przywróciliśmy poprzedni ShoutBox oparty na chatango!
Można go jednak ujrzeć dopiero po zalogowaniu Smile

Pora roku: Lato
Zachmurzenie: Umiarkowane
Ciąg dalszy historii...

Klikajcie kochani ; )
Top Lista forum pbf/rpg Toplista gier PBF PBF - Toplista gier PBF

Poznajmy się.

Go down 
+12
Yuuki
Andre
Cosette
Lena
Wojtas
Charlotte
Claire
Athriel
Despina
Samuel
Anomander von Drachenberg
Mitsuko
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Mitsuko
Admin
Mitsuko

Imię i nazwisko : Mitsuko.
Liczba postów : 132
Data dołączenia : 25/12/2010

Poznajmy się. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyCzw Sty 20, 2011 11:19 pm

Łooo bycze te ryby! xD

Wojtasie widzę, że i coś tam w ziemi sobie grzebałeś. ^ ^

Salamandro na pierwszej focie wyglądasz jakbyś był bez nóg xDDDD
Powrót do góry Go down
Wojtas

Wojtas

Imię i nazwisko : Kamil ,,Wojtas'' Wojtkiewicz
Liczba postów : 78
Data dołączenia : 10/01/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyCzw Sty 20, 2011 11:21 pm

Bo to taki Kadłubek Very Happy

Ano na gościnnych występach na archeologii byłem.
Powrót do góry Go down

Imię i nazwisko : Anomander von Drachenberg
Liczba postów : 206
Data dołączenia : 03/01/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyCzw Sty 20, 2011 11:26 pm

Hejże ha
Hejże siup
Jakże głupio
Nie mieć nóg

Wierszyk okazjonalny - piramidkowy Very Happy
Powrót do góry Go down
Lena

Lena

Imię i nazwisko : Lena Highgrenade
Liczba postów : 62
Data dołączenia : 04/01/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptySro Sty 26, 2011 3:27 am

No to i mnie nie może zabraknąć, a co~!

W sumie po tylu kolorowych osobowościach nie mam się chyba z czym wpychać, ale taki mam charakter że wpychać to się jednak lubię. Ogólnie jestem przekonana o własnej wspaniałości i cudowności, ale w sumie miałam w planie nie chwalić się tak na dzień dobry swym samouwielbieniem...

Więc jestem Ola, szerzej jednak znana jako Szuja. Studiuję na UMCSie rosjoznawstwo, oczywiście byłabym najlepsza na roku gdyby chciało mi się czasami pouczyć albo chociaż zadbać o minimalną wymaganą frekwencję... Ale stop, bo wychodzę na potwora. Jestem miła i kochana i do rany przyłóż, tylko najpierw musi mi się chcieć. Bo moją dominującą ponad wszystkim cechą jest l e n i s t w o. Ale popracuję nad nim. Od jutra <3

A serio to mam strasznie dziwny charakter i sama siebie nie ogarniam, ale też nie widzę w tym żadnego problemu. Typ ze mnie analityczny, lubię obserwować i wyciągać własne wnioski. Bynajmniej jednak nie z kąta. Zresztą, mam taki dar, że zawsze trafiam w samo centrum wszelkich wydarzeń, nawet jeśli wcale mi na tym nie zależy.

Hobby, hobby... Rosja (ale po rozpoczęciu studiów trochę mniej), manga, fantastyka... mistrzuję w RPG (kocham młotka), rysuję sobie cośtam czasem, ale nie za często bo jestem skromna i od nadmiaru zachwytów moja próżność osiąga niebezpiecznie wysoki poziom Wink Uzależniona jestem od PBFów, choć specjalnego w tym problemu nie widzę. A, i tańczę z ogniem, choć ostatnio to raz na ruski rok... ;p

Na koniec wspomnę jeszcze o wyglądzie, bo zdjęcia jakoś na razie nie planuję dodawać (kto widział ten widział). Jestem wysoka, niestety, figurę normalną posiadam, bez szału. Włosy dłuuuugie i ciemnoblond, oczka piwne i złeee~ Znaczy, ludzie się źle czują jak się na nich patrzę i nic nie mówię <3 Posiadam też pokaźne pućki na twarzy co sprawia, że wyglądam na młodszą niż jestem w rzeczywistości i zmusza mnie do ucieczki przed podrywającymi mnie młodymi chłopcami ==
Ach, noszę się na czarno, z glanami i żelastwem w uszach. Rzadko się maluję, bo mi się nie chce (wspominałam, że jestem leniwa?).

Ostatnio zmieniony przez Lena dnia Sro Maj 18, 2011 4:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://wizardsworld.pl/index.php
Cosette

Cosette

Imię i nazwisko : Cosette Rivarol
Liczba postów : 34
Data dołączenia : 14/01/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptySro Sty 26, 2011 6:15 pm

Ja jak kiedyś będę miała wenę to też coś napiszę a tymczasem zamieszczam zdjęcie, o!

A taka sobie śmieszna ja sprzed kilku lat XD
Powrót do góry Go down
Claire

Claire

Imię i nazwisko : Claire Nightrose
Liczba postów : 169

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyPon Sty 31, 2011 2:21 am

A że ja mieć dobre serducho i śliczne oczka to pozwolę i Wam się nimi nacieszyć Very Happy

Oczko 1
Oczko 2

Jestem leń, przyznaję się i nie chciało mi się wycinać samych oczek, to macie całościowo :3
Powrót do góry Go down
Andre

Andre

Imię i nazwisko : Andreas Miller
Liczba postów : 32
Data dołączenia : 30/01/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyPon Sty 31, 2011 5:35 pm

Cześć! Mam na imię Andrzej, mam 22 lata i studiuję historię na UKSW. Na wypadek gdyby ktoś miał dejavu pragnę stwierdzić że jestem drugim, innym Andrzejem, co Andrzej i Krzysiek mogą potwierdzićWink

Pochodzę z Grodziska Mazowieckiego, koło Warszawy. Gram w rpg z Krzysiem i Andrzejem, zazwyczaj to wobec mnie postaci Andrzeja są złośliwe:P postaci są co prawda zazwyczaj, hmm - niezwykłe, ale to skomplikowane i lepiej ja tego wyjaśniać nie będęWink
Interesuję się literaturą , historia wojen i rożnymi podobnymi.
Cóż więcej-jaki jestem każdy widzi, jak nie widzi to może czasem i lepiej. rzekomo posiadam trudny charakter czemu jakoś nic nie zaprzecza, cóż więcej dodać nie wiem-jak wymyślę to dopiszęWink
zdjęcie zamieszczę,a co mi tam:]

https://2img.net/r/ihimizer/i/abcdx.png/

ma rok ale się nie zmieniłem raczej;)

w każdym razie witam wszystkich!:]

ps: a propos tekstu w innym temacie - chłopi Krzysia to mój ulubiony system rpg, pierwsza moja postać której nie spaprałem w końcu czymśRazz drugi ulubiony system to dzikie Pola. a tak w ogóle gram jakieś 2 lata dopiero...
Powrót do góry Go down
Lena

Lena

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyWto Lut 01, 2011 5:15 pm

Bo mnie sterroryzowali na sb~
jedyne zdjęcie, jakie nadaje się do pokazania z moją osobą.
Znaczy, mam jeszcze parę, ale to w domu zostały na kompie...

Buraczane dziecko

Wiem że nie wyglądam jakoś strasznie, po prostu nie lubię swoich zdjęć ==
Powrót do góry Go down
Yuuki

Yuuki

Imię i nazwisko : Yuuki Moreline
Liczba postów : 6
Data dołączenia : 05/02/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptySob Lut 05, 2011 4:18 am

Nie potrafię pisać o sobie... Może tak pokrótce:

Jestem Julia. Mam kilka dziwnych obsesji i jestem typowym Otaku. Japonistyka i koty to 7 lat mojego życia.
Charakterek mam jeszcze dziwniejszy. Zależnie od tego czego się naoglądam albo jestem moe-moe, albo emuje, albo mam fazę na gothic i metal... Choć ogólnie lubuję się w mhrocznych i zuych klimatach.

Zadowólcie się zdjęciami, których wcale nie chciałam wstawiać, ale zostałam zmuszona >///<

Powrót do góry Go down
http://yuukikunoichi.deviantart.com/
Samuel
Admin
Samuel

Imię i nazwisko : Alexander Highgrenade
Liczba postów : 196
Data dołączenia : 25/12/2010

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptySob Lut 05, 2011 1:16 pm

Śliczna x3

Jak wszystkie tutaj Very Happy
Powrót do góry Go down
https://luciddreams.forumpl.net
Claire

Claire

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptySob Lut 05, 2011 4:26 pm

Mosiek, nie podrywaj mojej córki! Very Happy
Yuukiś! Witaj wśród wariatów Smile
Powrót do góry Go down

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyCzw Lut 10, 2011 5:30 am

Oto ja i moje brązowe (zazwyczaj) oczy

1 sweet focia w moim życiu - robiona tylko po to by pokazać moje zmienne oczy-bądźcie wyrozumiali dla demona Razz

https://2img.net/r/ihimizer/img198/6450/lg5050567.jpg
Powrót do góry Go down
Lena

Lena

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyCzw Lut 10, 2011 6:07 am

I się wydało - demony nie posiadają szyj :3
Powrót do góry Go down
Blanche

Blanche

Imię i nazwisko : Blanche Leroy
Liczba postów : 2
Data dołączenia : 06/01/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyPią Lut 11, 2011 4:32 am

Zostałam zmuszona do wrzucenia linka do zdjęcia.
Więc wrzucam. : P

https://2img.net/r/ihimizer/img59/8218/merqk.jpg
Powrót do góry Go down
Claire

Claire

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyNie Lut 20, 2011 3:52 pm

Powrót do góry Go down
Despina

Despina

Imię i nazwisko : Sonia Wilbery
Liczba postów : 46

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyNie Lut 20, 2011 10:43 pm

Studniówkowo-poloneziaście
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182724_146361575423362_100001485616223_292627_4542259_n.jpg

przeglądając u fotografa 4,5 tysiąca zdjęć doszłam do wniosku że nie jestem fotogeniczna bo tylko na 3 zdjęciach wyglądam normalnie...
Powrót do góry Go down
Gabriel

Gabriel

Imię i nazwisko : Gabriel Coletti
Liczba postów : 20
Data dołączenia : 13/02/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyNie Lut 20, 2011 11:20 pm

Że tak powiem nie mam co robić, bo Frania mi wyszła z tematu i strasznie mi się nudzi, więc coś tu napiszę xD

Nazywam się Paula, mam lat.. 16 i niedługo pisze testy gimnazjalne, yeea! Nie czytałam całego tematu, bo mi się nie chciało, ale mam nadzieję, że nie jestem tu sama, jeżeli chodzi o mój wiek~ Mieszkam niedaleko Gdańska, co jest po prostu straszne, bo wszędzie muszę jeździć. Ta uwaga to taki gratis.

Moją główną cechą jest lenistwo, jak chyba większości ludzi, siedzących całe dnie na forach. I jestem YAOISITKĄ. Yaoi to moje życie, religia, obsesja i wszystko naraz XD no i fantastyka, ale to już troszeczkę mniej.

Jeżeli jest tu jakaś yaoistka niech natychmiast się do mnie zgłosi! XD

Kiedyś ambitnie chciałam się uczyć japońskiego, więc kupiłam sobie kursik, wszystko pięknie, ale.. mi się nie chciało ^ ^"

Rysuję! Lubię, kocham! Nie jestem najlepsza, ale coo tam. Kiedyś będę! Podbiję świat jako znana yaoistka, a co!

No i jestem inna. Dziwna. Specyficzna. jakby tego nie nazwać to tak właśnie jest XD

Niedawno miałam urodziny i takie.. dziwne zdjęcia wyszły. XD

https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/6z6ngx.jpg
https://2img.net/h/oi54.tinypic.com/2cp5ohw.jpg
https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/34g7i94.jpg

Tak więc.. oto co kryje się pod maską Gabriela : D
Powrót do góry Go down

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyPon Lut 21, 2011 5:36 am

W końcu udało mi się zrobić to przeklęte zdjęcie oczu. Widzieliście kiedyś coś takiego ...

https://2img.net/h/oi56.tinypic.com/155mge8.jpg

(mało nie skichałem się ze "szczęścia" gdy błysnąłem w nie fleszem, ale ważny jest efekt - o tym mówiłem)
Powrót do góry Go down
Diversus

Diversus

Imię i nazwisko : Leonard Drake
Liczba postów : 15
Data dołączenia : 12/02/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyPon Lut 21, 2011 3:32 pm

A ja wiem co wywołało te oczy... <przytul>

Yaoi... blah...
Powrót do góry Go down
Gabriel

Gabriel

Imię i nazwisko : Gabriel Coletti
Liczba postów : 20
Data dołączenia : 13/02/2011

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyPon Lut 21, 2011 7:08 pm

: OOOOOOOOO
Powrót do góry Go down
Cosette

Cosette

Imię i nazwisko : Cosette Rivarol
Liczba postów : 34

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyPon Kwi 04, 2011 8:20 pm

Powrót do góry Go down

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyWto Kwi 05, 2011 2:01 am

Typowy salut strzelca wyborowego Very Happy
Powrót do góry Go down
Gaja

Gaja

Imię i nazwisko : Gabriela Aleksandra Penhallow
Liczba postów : 57

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 EmptyWto Kwi 05, 2011 5:44 pm

Dobry! O! To wy tutaj też piszecie, kurcze, o niczym nie wiedziałam. >D
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Poznajmy się.   Poznajmy się. - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Poznajmy się.
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 ::  :: Hyde Park-
Skocz do: