| Oceń użytkownika. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mitsuko Admin
Imię i nazwisko : Mitsuko. Liczba postów : 132 Data dołączenia : 25/12/2010
| Temat: Oceń użytkownika. Wto Gru 28, 2010 7:37 pm | |
| Oceniamy użytkownika nad nami od 10 do 0, według wzoru: - Kod:
-
[b]Nick:[/b] [b]Podpis:[/b] [b]Posty:[/b] [b]Odgrywanie postaci:[/b] [b]Relacje:[/b] [b]inne uwagi:[/b] | |
|
| |
Samuel Admin
Imię i nazwisko : Alexander Highgrenade Liczba postów : 196 Data dołączenia : 25/12/2010
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Pią Sty 07, 2011 11:12 pm | |
| Nick: Mnie się podoba Podpis: Ładny, nie za długi i nie za krótki za to treściwy Posty: Ładne, wyczerpujące, ale nie referatopodobne(czyt. rozwodnione) Odgrywanie postaci: Wczuwa się, co więcej o dobrym odgrywaniu można powiedzieć? Relacje: Rzekłbym zajebiste. Inne uwagi: Dobry człowiek, dobry gracz, dobra kumpela. | |
|
| |
Anomander von Drachenberg
Imię i nazwisko : Anomander von Drachenberg Liczba postów : 206 Data dołączenia : 03/01/2011
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Sob Sty 08, 2011 12:17 am | |
| Nick: Jaz zwykle realistyczny z ciekawym nazwiskiem Podpis: Ciekawy Posty: Konkurent w sposobie pisania i odgrywania postaci Odgrywanie postaci: Wczuwa się i ma trudne zadanie jako MG Relacje: Świetne Inne uwagi: Zajebisty człowiek, mimo, że nie historyk, na historyka osobowością pasuje (równie pozytywnie poryty jak my wszyscy też ma buchtowisko w mózgu). Poza tym dobry gracz i mistrz odgrywania chorób psychicznych. W sumie to można by tu napisać elaborat na temat „Czemu lubię Krzysia” ale nie miejsce i nie czas. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Sob Sty 08, 2011 12:25 am | |
| Nick: Trochę minie czasu zanim się go nauczę, a co chcę przez to powiedzieć... Długi, dla mnie za długi. Podpis: Brak, a powinien z aktualnym ubiorem. <nie powinien się odzywać. ;x> Posty: Długie niczym srajtaśma z liskiem, albo i dłuższe. Ogólnie dobrze piszesz, szkoda tylko, że nie dajesz "-" przed wypowiedzą postaci. Odgrywanie postaci: Musiałbym przeczytać inne. Relacje: Brak? ;O inne uwagi: Nie ma. |
|
| |
Anomander von Drachenberg
Imię i nazwisko : Anomander von Drachenberg Liczba postów : 206 Data dołączenia : 03/01/2011
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Sob Sty 08, 2011 1:33 am | |
| Nick: Łatwy i klarowny Podpis: Ciekawy tak jak avatar Posty: Nie miałem możliwości poczytać za wiele ale pewnie ciekawe Odgrywanie postaci: Nie wiem Relacje: - inne uwagi: - | |
|
| |
Samuel Admin
Imię i nazwisko : Alexander Highgrenade Liczba postów : 196 Data dołączenia : 25/12/2010
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Sob Sty 08, 2011 12:21 pm | |
| Nick: Cóż... Lubię go za specyficzność Podpis: Ok Posty: Bardzo dobre, trzeba jeszcze tylko trochę wprawy Odgrywanie postaci: Cóż... po tym co widziałem na forum całkiem niezłe. Po tym co wiem będzie naprawdę dobre. Relacje: Rewelacyjne inne uwagi: Człowiek orkiestra w metaforycznym sensie. | |
|
| |
Mitsuko Admin
Imię i nazwisko : Mitsuko. Liczba postów : 132 Data dołączenia : 25/12/2010
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Sob Sty 08, 2011 11:55 pm | |
| Nick: Prosty nie za długi ot takie w sam raz. Podpis: A nie widzę go czemu to? ;< Posty:Ciekawe, wyczerpujące ogólnie cud miód i orzeszki. Odgrywanie postaci: Ładnie odgrywa daną postać. ; ) Relacje: Dobre, dobre nawet bardzo. ^ ^ inne uwagi: - | |
|
| |
Claire
Imię i nazwisko : Claire Nightrose Wiek : 30 Liczba postów : 169 Data dołączenia : 14/01/2011
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Sro Mar 09, 2011 1:41 pm | |
| Nick: krótki, ładny i bardzo mi się podoba skrót od niego -> "Mits" Podpis: bardzo podoba mi się rozmieszczenie, jest co powinno byś i ogólnie git :3 Posty: jak dla mnie świetne, miło się czyta Odgrywanie postaci: mHroczna i wredna czasami, ale cóż... przynajmniej jest ciekawie na forum Relacje: wspaniałe, wyrąbiaste, zajebiaszcze i ogólnie jak najlepsze <3 inne uwagi: Kochana Siostra, normalnie ze świeczką takiej szukać :* | |
|
| |
Zaorish
Imię i nazwisko : Michael Marais Wiek : 32 Liczba postów : 105 Data dołączenia : 05/01/2011
| Temat: Re: Oceń użytkownika. Czw Mar 10, 2011 10:57 pm | |
| Nick:Dobra Claire nie jest zła :3 Podpis:Wszystko co potrzeba, ładnie wyśrodkowany opis ubrania Posty:Nie za długie, przyjemnie się czyta no i są komentarze autorki Odgrywanie postaci:Mała napalona elfka, z dużym biustem. Mi pasuje XD Relacje:Baaardzo dobre inne uwagi:Czekam na zdjęcie kolejnych obrazów | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Oceń użytkownika. | |
| |
|
| |
| Oceń użytkownika. | |
|