Alejandros
Imię i nazwisko : Alejandro Liczba postów : 1 Data dołączenia : 07/01/2011
| Temat: Alejandros Sob Sty 08, 2011 1:54 am | |
| Imię: Alejandro Nazwisko: Kosiarz Wiek: 15 Zawód: Sprzedawca złomu Kim jesteś: Śniący Moc lub broń: Łączenie ze sobą samym dwóch materiałów (np. ziemia i roślinność) Umiejętności: Szybkość Wygląd: Świat realny: Chudy zgarbiony chłopak. Ma czarne włosy ostrzyżone na jeżyka. Ma niebieskie oczy. Ubiera się na niebiesko. Ma narysowane na rękach dwa tatuaże z wężem. Świat snów: Wysoki umięśniony chłopak. Ma czarne szpiczaste włosy. Ma czerwone oczy. Ubiera się na czarno. Ma czarne usta. Charakter: Świat realny: W realu jest miły, leniwy i znudzony życiem. Czasami jednak potrafi być aktywny, jednak tylko czasami. Prawie nikogo nie darzy sympatią. Udaję, że nie potrafi się cieszyć. Świat snów: Jest miły, z lekka wredny i cieszący życiem. Historia: (Uzupełnię)
Ostatnio zmieniony przez Alejandros dnia Sob Sty 08, 2011 12:15 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Mitsuko Admin
Imię i nazwisko : Mitsuko. Liczba postów : 132 Data dołączenia : 25/12/2010
| Temat: Re: Alejandros Sob Sty 08, 2011 2:16 am | |
| Nie chcesz mieć dwóch mocy? Do tego powiedz coś więcej na temat tamtej, bo wiesz łączenie rośliny i ziemi.. jakoś sobie wyobrazić nie mogę. ; ) | |
|
Samuel Admin
Imię i nazwisko : Alexander Highgrenade Liczba postów : 196 Data dołączenia : 25/12/2010
| Temat: Re: Alejandros Sob Sty 08, 2011 11:33 am | |
| Chciałem poczekać aż dorobisz historię, ale skoro Mitsu się odezwała... Przypominam, iż charakter i wygląd winny być zapisem ciągłym co wynika z regulaminu(minimum 5 zdań). Co do mocy sądzę że jeśli to to co myślę może być potężna i jedna by wystarczyła jeśli ją chcesz, ale opisz ją lepiej by nie było nieporozumień. | |
|